HUSTOPECE.CZ: Radní jednali o plánu oprav městských budov i výměně osvětlení na tenisových kurtech

08.11.2019 15:05

Hustopečští radní se sešli v úterý 5. listopadu na své šestadvacáté schůzi. Na programu jednání měli předpokládané opravy budov v následujícím kalendářním roce i téma výměny osvětlení venkovních tenisových kurtů. 

Radní se zabývali plánem oprav budov ve vlastnictví města na rok 2020. „Náměty k projednání předložili ředitelé příspěvkových organizací a vedoucí organizačních složek. Mají budovy ve správě, každý den v nich fungují a nejlépe znají jejich stav a aktuální potřeby oprav a rekonstrukcí. S těmi je nutné počítat dopředu a zařadit výdaje na ně do rozpočtu pro rok 2020,“ vysvětlil místostarosta Bořivoj Švásta.

Venkovní tenisové kurty se dočkají nového osvětlení. Tenisový oddíl spadající pod TJ Agrotec získal z externích zdrojů dotaci ve výši 150 tisíc korun, která je určená na instalaci led světel na kurty. Dodavatel vzejde z poptávkového řízení, ve kterém byly osloveny tři firmy. Chybějící částku, cca 100 tisíc korun, doplatí městský rozpočet.
-hrad-

Zdroj: https://www.hustopece.cz/2019/11/radni-jednali-o-planu-oprav-mestskych-budov-i-vymene-osvetleni-na-tenisovych-kurtech